0 0
Read Time:1 Minute, 32 Second

Daniel Mureşan ⇒
Asistăm la o explozie de evenimente locale, care mai de care mai năstruşnice. Ministrul care joacă fotbal sau verifică stadiul lucrărilor în construcții, președintele județului care ne spune că se toaletează drumurile județului (adică ne spune că lumea merge la muncă!), primarul ce verifică stadiul lucrărilor de vreo trei ani, dar lucrările nu se mai termină (dom’ primar, vă cam răciți gura de pomană!). Și primarul tânăr de Șimleu ne spune că a început lucrul. Mulțumim pentru informație, credeam că ați intrat direct în concediu.
Toate acestea se întâmplă pe facebook. Căci băile de mulțime, cu pandemia asta, au cam dispărut. Se postează cu mânie proletară, cu înfierarea adversarului, indiferent de culoarea curcubeului.
Dacă cetățeanul deschide televizorul pentru a-și reveni, musai să dea cu telecomanda de toți pereții, pentru că toate canalele de știri dau aceeași informație, dar dintr-un alt unghi. Tot la televizor am văzut un reportaj interesant. Era despre condiţia alesului suedez. Luxul şi îmbuibarea aleşilor de la noi sunt total străine omologilor lor din Suedia. Pentru că şi-a permis un parlamentar de la ei să cumpere o ciocolată cu cardul de serviciu, a trebuit să-şi dea demisia. În România, parlamentarul, alesul judeţean sau local cumpără o zonă întreagă, o casă, o vacanță, dar demisia nici nu-i va trece vreodată prin capul lui.
Ei lasă că trece și vara, imediat vine 1 Decembrie, apoi să vezi ceremonii pe banii românilor. La Alba Iulia sau în oricare altă localitate vor fi discursuri fără sens, așa preț de vreo două săptămâni. Facebook-ul se va umple de cocarde tricolore, puse la profilul de politician, ce nu are nicio legătură cu patriotismul, cu românismul sau iubirea de neam. O săptămână-două de discursuri, după care se trece la activitatea normală: hoția, minciuna și cameleonismul. Doamne ajută!

Sursa: https://www.magazinsalajean.ro/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Admin
infoadsalaj@gmail.com

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *