0 0
Read Time:1 Minute, 34 Second

Asociația Jurnaliștilor din Sălaj este alături de familia îndoliată la dispariția fizică, prea devreme, a celui care a fost

ing. Pompiliu Ceaca, președintele Uniunii Județene Sindicale Cartel Alfa filiala Sălaj

(10 martie 1958 – 25 mai 2018)

A murit un prieten, un om generos, implicat în reconstrucția social-economică postdecembristă a județului Sălaj, un lider sindical devotat și un bun manager. Dispariția sa lasă un gol ce e greu de crezut că va putea fi umplut în mișcarea sindicală nu numai din județul nostru.

  • S-a născut în 10 martie 1958 în satul Ceaca, comuna Zalha, județul Sălaj.
  • Dupa absolvirea liceului la Dej, a urmat Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. În timpul facultății a început să cocheteze cu teatrul, fiind în același timp pasionat de poezie și de literatură.
  • În anul 1982 a fost repartizat la Zalău, la Întreprinderea de Țevi, unde a lucrat ca inginer. Și-a urmat și la Zalău pasiunea și a jucat în diverse spectacole de teatru.
  • În anul 1983 s-a căsătorit cu Viorica și împreună au doi băieți: Călin și Vlad.
  • În anul 1990 a preluat primele responsabilități sindicale la Întreprinderea de Țevi, iar în anul 1993 a devenit Președintele Uniunii Județene Sindicale Cartel Alfa, filiala Sălaj, funcție pe care a ocupat-o până la dispariția sa fizică.
  • În paralel cu munca sindicală a înființat în 1996 Fundația pentru Dezvoltare Socială și Economică Zalău (FDSE Zalău), în cadrul căreia a ocupat funcția de director executiv.
  • De numele lui Pompiliu Ceaca se leagă multe proiecte de dezvoltare economică și socială și combatere a șomajului în județul Sălaj, precum și în Regiunile de Nord Vest și Centru. A fost un lider sindical devotat și un bun manager. A crezut în dreptatea socială și a militat pentru o viață mai bună a membrilor de sindicat din județul Sălaj. Până în ultima clipă a vieții s-a dedicat celor două funcții și familiei.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Admin
infoadsalaj@gmail.com

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *